Kesehatan

Top 10 Tabiat Harian Untuk Yang Cantik, Dengan Kulit Yang Sihat

Asid lemak ini juga membantu mengurangkan radang, yang utama menyebabkan jerawat. Makan lemak ikan juga boleh melindungi anda dari matahari berbahaya sinar UV. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa minyak ikan tambahan melawan radang dan syarat-syarat lain seperti psoriasis dan lupus yang boleh merosakkan kulit anda. Lemak ikan, seperti salmon dan kembung, juga kaya dalam protein, yang membantu menjaga kekuatan dan integriti kulit anda. Mereka juga mempunyai jumlah yang baik zing, yang boleh mengurangkan risiko radang. Berkongsi pilihan anda dengan Karib masyarakat dalam komen di bawah.

Saya juga disahkan dengan SkinScript, yang khusus dalam pembetulan kulit peduli untuk semua jenis kulit dan etnik. SkinScript produk mengandungi kojic dan arbutin, yang secara alami mencerahkan kulit dan membuat nada kulit walaupun. Di samping itu, antioksidan, glycolics, retinols dan jojoba membantu mengurangkan pigmentasi dan melasme dan meremajakan kulit. Kulit Skrip khusus untuk yang cantik, dengan kulit yang sihat dengan pemikiran segar untuk menyampaikan terbaru cergas, kulit kelihatan muda. Sebagai usia kita, kulit kita kehilangan muda kesihatan cahaya, tetapi dengan hari ini sains canggih dalam bidang kulit peduli, kita boleh mencegah atau membaiki banyak syarat-syarat yang timbul.

Di samping itu untuk gaya hidup yang sihat dan seimbang, anda juga perlu memanjakan kulit anda dengan keindahan alam semula jadi bahan-bahan seperti nim. Dalam Ayurveda, Hubungi umumnya dikenal sebagai berkesan pejuang jerawat dan ubat yang baik untuk indah, kulit berseri. Kuno Yunani dan Romawi juga bernilai penjagaan kulit dan digunakan madu seperti pelembap semula jadi, ketika alam minyak dan pasir telah digunakan sebagai pelindung matahari. Tapi itu tidak semua, mereka juga mempunyai hamba dilantik untuk menarik rambut keluar dari kawasan yang tidak diingini pada tubuh mereka. Seperti orang Mesir, mereka juga menghabiskan berjam-jam merawat kulit mereka dengan mandi dalam minyak wangi. Sekarang kita tidak mahu anda menghabiskan berjam-jam pada otak rejim, tetapi kita pasti menyarankan agar anda mengambil masa beberapa minit untuk membuat anda yang indah kulit yang lebih cerah sepanjang bulan jun.

Campurkan semua bahan-bahan baik dan kemudian gosok kulit anda selama kira-kira Bilas dengan air sejuk dan membiarkan kulit anda bersinar secara alami. Kulit yang banyak produk penjagaan penuh dengan agresif bahan kimia yang mempercepat proses penuaan kulit anda. Anda lebih baik menggunakan produk penjagaan kulit alami karena mengandung sifat berasal dari tumbuh-tumbuhan.

Ini salon membawa laser berkuasa mesin yang menuntut ” seluruh badan… hanya dalam satu jam”. Walaupun ini salon secara meluas, pilihan yang paling popular adalah untuk membeli kulit-mencerahkan kosmetik di kecantikan jabatan. Ini produk yang sangat popular karena mereka akses sebagai over-the-counter kosmetik. Tidak seperti pemutihan salon, ini produk kosmetik, pengguna tidak perlu untuk menyediakan waktu tertentu untuk prosedur dan menggunakan produk di akan. Pengiklan juga menekankan kulit sifat pemutihan dalam pelbagai kulit produk penjagaan, seperti yayasan dan pelindung matahari. Produk-produk ini, seperti pengiklan tuntutan, tidak hanya sementara mencerahkan kulit, tetapi tetap dapat mengubah warna kulit dengan berterusan dan konsisten digunakan.

Benar-benar hal yang paling penting yang membuat saya jerawat di bay adalah prima gosok 2-3 kali seminggu. Dan jika anda boleh mencari seorang yang hebat kecantikan, yang baik salisilik, mandelic atau asam laktat kulit juga akan sangat membantu. Sekarang aku akhirnya menemukan minyak itu seolah-olah tidak memecahkan saya keluar dan baki nada kulit saya. Aku mencuci muka saya dengan air panas di pagi dan malam, tepuk kering dan memohon almond (aku bahkan tidak perlu penuh drop). Saya menggunakan kelapa untuk badan saya, yang juga berfungsi dengan baik, tetapi tidak menggunakannya di wajah anda jika anda sensitif untuk komedogenik produk seperti saya. Jika anda ragu-ragu untuk termasuk kelembapan pada anda kulit harian rutin penjagaan karena kau mempunyai kulit yang berminyak atau hidup dalam persekitaran yang lembap, perlu diingat bahwa kulit mengatakan anda masih perlu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button