Kesehatan

Yang Terbaik Kulit Rutin Untuk Kulit Kering Dan Penuaan

Berikut yang ketat kecantikan rutin tidak alpha dan omega bagaimana untuk mendapatkan kulit yang indah. Untungnya, kami di sini untuk membimbing anda ke arah yang betul. Tidak peduli apa jenis kulit yang bekerja dengan anda atau bagaimana sibuk jadual anda, anda boleh mencapai cantik kulit yang anda inginkan. Baca untuk 13 tips untuk membawa anda yang indah kulit impian untuk hidup.

Sama ada ia mengurangkan tahap jerawat ketika kita masih muda, atau kedutan ketika kita sudah tua, ada yang selamat, penjagaan kulit asli produk untuk mempunyai kulit lebih cantik. Perasaan yang memakai pelembab di wajah telanjang dan berjalan-jalan di sekitar yakin adalah mimpi yang jauh untuk kebanyakan dari kita. Kerana pencemaran, umur dan hidup yang tidak sihat, kita berjuang untuk mengekalkan kulit kita. Jika seseorang memberitahu anda bahwa hanya besar gen atau kulit yang menakjubkan peduli produk boleh memberikan anda kulit yang sempurna, tolong mengabaikan mereka. Pada kenyataannya, gen hanya bermain 20 peratus peranan apabila ia datang untuk kulit anda, yang lain 80 peratus bergantung pada faktor luar seperti matahari kerosakan dan gaya hidup.

Pertama, memotong tomat ke 2 keping, dan seterusnya ambil 1/2 dari dua. Perlahan-lahan gosok sekeping tomato pada jerawat untuk kira-kira 5 minit. Anda juga boleh menggunakan gram tepung dan jus lemon untuk yang sama.

Saya akan suka untuk mencoba scrub yang berbeza dan topeng, seperti yang baik seperti semula jadi toner dan pelembap. Adakah anda memberi saya nasihat berdasarkan pengetahuan anda jika ini adalah minyak yang baik untuk kulit saya, saya benar-benar suka minyak kelapa jadi saya berharap ia adalah ok. Dan seberapa sering apakah anda pikir saya harus menggunakan scrub dan topeng? Dan aku mendengar yoghurt dan susu dan Madu oatmeal adalah pembersih yang besar, tapi aku melihat di sini bahwa produk susu tidak baik?

Ini bahan-bahan membantu mengawal rembesan minyak dari kulit anda, menjaga anda kulit segar dan bersih. Menyediakan kulit anda baik dan kulit anda akan terlihat besar sepanjang hari. Dalam usaha untuk anda mineral untuk lancar menembus kulit anda dan memberi anda licin dan melihat semula jadi, anda perlu untuk menyediakan betul itu. Anda harus melihat untuk pembersih yang lembut, toner untuk mengawal pH kulit dan mengurangkan penampilan liang, serta pelembab pelembap atau yayasan.

Ia bekerja bersama antioksidan lain seperti vitamin E dan C dan penting untuk menyokong sistem imun. Studi menunjukkan bahwa diet yang kaya dalam man boleh membantu melindungi terhadap kanker kulit, kerosakan matahari dan bintik-bintik. Salah satu cara untuk meningkatkan anda pengambilan untuk makan kacang Brazil.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button